085 - 004 1464 info@hent24.com

Yuki

Bright accounting

HENT24 is gecertificeerd Yuki Partner. Met Yuki werk je slimmer, sneller en gemakkelijker. Want alles wat je nodig hebt vind je binnen één online platform. Een compleet overzicht, unieke inzichten en handige communicatiemogelijkheden. Samenwerken en adviseren is onze tweede natuur. Zo bied de slimme boekhouder jou voortaan een unieke blik op de toekomst en helpt hij je nog harder te groeien.

Digitaliseren met Yuki

Stap in de digitale wereld van yuki via de portal.

24/7 voor jou beschikbaar!

DIGITALISERING

Boekhouden binnen één platform!

Wil je zo slim en efficiënt mogelijk werken? Dan werk je binnen één systeem. Geen verschillende soorten boekhoudsoftware, verouderde pakketten, losse systemen en weinig gebruikte koppelingen meer. En ook nooit meer onnodige fouten als gevolg van handmatig werk. In het Yuki platform vind je alles wat je nodig hebt. En je neemt het gemakkelijk overal mee naartoe. Op je laptop, tablet of telefoon.

Graag informeren we jou over de mogelijkheden om maximaal te digitaliseren met Yuki.

Don’t Settle For Less

Onze extra Yuki bundels

Een goede start heb je al via de standaard Yuki portal. Alle basisfuncties zijn beschikbaar. Geen zorgen daarover. Echt leuk wordt het met de extra bundels. Maximale digitalisering in het Yuki platform. Nog meer opties in de app op je smartphone. De extra bundels koop je rechtstreek in de Yuki Store.

Yuki Small

Yuki Small is de favoriete bundel voor ZZP’ers en kleine ondernemingen die met zo min mogelijk tijd zo veel mogelijk resultaten willen boeken. Met alle basics voor een financieel succesvolle onderneming.

Yuki Medium

Yuki Medium is de bundel die het financiële succes van een onderneming naar een hoger niveau tilt. Voor alle inzichten, automatisering en tools die middelgrote en kleine ondernemingen nodig hebben.

Yuki Large

Yuki Large is dé bundel voor toekomstgerichte ondernemingen. Voor maximale mogelijkheden van Yuki. Van vergaande automatisering tot alle tools voor een succesvolle business.

Testimonial

"Digitalisering wordt steeds belangrijker. Ik ben blij dat wij dit al lang geleden hebben gezien. Cijfers liegen niet."

Roger Holthuijsen RB, bedrijfsadviseur HENT24

Get In Touch

085 - 004 1464
info@hent24.com

Adres

Beekweg 64
5815 CN  Merselo

Prins Frederikstraat 1
5951 BR  Belfeld

 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
8.00 uur - 18.00 uur

Pin It on Pinterest