085 - 004 1464 info@hent24.com

Tarieven

Onze pakketten

 

De slimme boekhouder kiest voor eenvoud. Vaste tarieven per maand, want dat betekent geen verrassingen achteraf. Overstappen naar ons is gemakkelijk. Wij werken je boekhouding van het lopende jaar bij in ons online platform. Uiteraard is dat gratis.

 

Ben je starter? Wij geven je een extra scherp geprijsd pakket in het eerste jaar!

FAQ

Veelgestelde vragen

Jullie zijn goedkoper dan andere kantoren, hoe kan dat?

Dat kan omdat wij een slimme boekhouder zijn. Wij maken maximaal gebruik van alle beschikbare automatiseringsmogelijkheden. Voor software en hardware. Hierdoor besparen wij tijd en kunnen onze kosten drukken. Dit voordeel delen we graag met jullie.

Wat is het verschil tussen een administratie- of accountantskantoor en jullie?

Wij hebben afscheid genomen van het traditionele verdienmodel. Dus niet meer afrekenen op basis van uurtarief. Geen verrassingen achteraf. Ook hebben wij vol ingezet op digitalisering. Niet meer één keer per maand, kwartaal of jaar je administratie afgeven bij de boekhouder. Gewoon 24/7 realtime info over je bedrijf.

Hoe kan ik tijd en geld besparen door met jullie samen te werken?

Wij digitaliseren jouw boekhouding maximaal. Daarna hoef jij niet meer zoveel te doen. Via een app maak je een foto van bonnetjes en facturen. Dan ben jij klaar en kunt verder met ondernemen. Wij regelen de rest. Omdat wij optimaal gebruik maken van de digitalisering kunnen we onze kosten laag houden. Bijkomend voordeel voor jou.

Waar is jullie kantoor gevestigd?

Overal. Wij zijn niet plaatsgebonden. Door de digitalisering kunnen wij onze werkplek inrichten waar jij dat wilt. Daarom kunnen wij landelijk onze diensten aanbieden. Heb je wel behoefte aan een persoonlijk gesprek? Dan komen we naar je toe of zoeken een geschikte flexplek.

Hoe veilig is werken in de cloud?

Dat is heel veilig. Vaak bestaat de angst dat je gegevens kunnen worden gehacked. Deze angst is onterecht. Alle data worden met encryptie beveiligd verstuurd naar de datacenters. Daar ligt je administratie veilig opgeborgen, altijd voor jou beschikbaar. Overal, waar je ook bent.

Wat zijn de extra kosten voor diensten die buiten mijn pakket vallen?

Dat ligt eraan. Wij begrijpen heel goed dat je soms een maatwerkklus voor ons kunt hebben. Hiervoor maken wij een passende offerte. Voor het maken van contracten hebben we vaste prijzen. Voor specifieke adviesopdrachten werken op uurbasis tegen € 75 per uur. We spreken vooraf af hoeveel uur we in rekening brengen. Trouwens, algemene bedrijfsadvisering zit al in je pakket.

Get In Touch

085 – 004 1464
info@hent24.com

Adres

Beekweg 64
5815 CN  Merselo

Prins Frederikstraat 1
5951 BR  Belfeld

 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
8.00 uur - 18.00 uur

Pin It on Pinterest