085 - 004 1464 info@hent24.com

aangifteservice

voor je aangifte inkomsteNbelasting

 

Speciaal voor particulieren hebben wij een aangifteservice. Laat door ons je aangifte inkomstenbelasting 2020 verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Bel ons op 085 – 004 1464 voor meer informatie of het maken van een afspraak!

01. Contact

De eerste stap is natuurlijk het leggen van  contact. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 085 – 004 1464 of door het onderstaande contactformulier te versturen. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. De tarieven voor het maken van je belastingaangifte vind je onderaan deze pagina.

02. Afspraak

We spreken met elkaar het bedrag af voor de werkzaamheden. De tarieven staan ook op deze pagina vermeld. We sturen je een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken. Als we de opdrachtbevestiging ondertekend hebben terugontvangen kunnen we beginnen met je aangifte.

03. Aanleveren

We geven je een lijstje met gegevens die we van je nodig hebben voor het maken van de belastingaangifte. Het liefst ontvangen we alles digitaal. Dat past helemaal bij onze stijl en is vriendelijker voor het milieu. Het lijstje kun je ook al op deze pagina downloaden. Dan weet je alvast wat we nodig hebben.

04. Verwerken

Wij gaan aan de slag met je gegevens en verwerken deze in je aangifte inkomstenbelasting. We maken gebruik van eigen aangiftesoftware, daarom hebben we geen DigiD van je nodig. Als we nog aanvullende vragen hebben, dan nemen we uiteraard even contact met je op.

05. Versturen

Na afronding van onze werkzaamheden versturen we de aangifte naar jou, samen met een akkoordverklaring. Je kunt dan rustig de aangifte controleren. Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden we die graag. Als de aangifte akkoord is, dan stuur je de ondertekende akkoordverklaring naar ons terug en dienen we je aangifte in bij de belastingdienst.

Checklist IB 2020

Welke gegevens hebben we nodig?

Voor het maken van je aangifte inkomstenbelasting hebben we allerlei gegevens van je nodig. Gelukkig hebben we een overzichtelijk lijstje voor je. Hierin staat wat wij graag van jou ontvangen.

Don’t Settle For Less

Onze tarieven

We hebben gekozen voor vaste prijzen bij het maken van de particuliere aangifte inkomstenbelasting. Daarop is één uitzondering: de complexe aangifte. Wij vinden een aangifte complex als er sprake is van ter beschikkingstelling, resultaat overige werkzaamheid of activiteiten in box 2. In deze gevallen hanteren we een uurtarief van € 75. Alle prijzen voor particulieren zijn bij ons inclusief 21% BTW.

Get In Touch

085 – 004 1464
info@hent24.com

Adres

Beekweg 64
5815 CN  Merselo

Prins Frederikstraat 1
5951 BR  Belfeld

 

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
8.00 uur - 18.00 uur

Pin It on Pinterest